Collega gezocht

Als het goed moet, zijn wij uw partner!

Functieomschrijving werkvoorbereider / junior projectleider

Binnen ons kleine, multifunctionele team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider / junior projectleider. KPM Civiel is een civieltechnisch bureau met 5 medewerkers dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Bij onze klanten staan we bekend als “doeners”. We denken mee, ontzorgen en lossen op.

Dit is wat we zoeken:

Een enthousiast persoon die graag nog dagelijks wil bijleren. Je neemt initiatief en denkt graag mee bij complexe materie. Naast de basiskennis op civiel vlak, is het is een pre als je ervaring of kennis hebt op het gebied van milieu en groen.

Je krijgt bij ons veel vrijheid maar daarmee ook veel eigen verantwoordelijkheid. We werken met een klein team, waarbij het prettig is dat je altijd op elkaar kunt terugvallen. Het is belangrijk dat je het als uitdaging ziet dat niet iedere dag hetzelfde te bieden heeft. Onze opdrachten zijn namelijk zeer divers.

Wensen t.a.v. een geschikte kandidaat:

  • MBO / HBO Civiele Techniek of Land- en Watermanagement
  • Ervaring met de RAW-systematiek en Autocad
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met werkvoorbereiding en bestekken schrijven

Spreekt bovenstaande je aan, dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken of je in ons team past! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Kleinpenning, 06 - 23 36 95 82

Je CV en motivatie kun je sturen naar info@kpmciviel.nl

terug naar overzicht

Delen

Contact met KPM

KPM Civiel b.v.
Zuiderlaan 28D
6905 AE Zevenaar
06 23 36 95 82
info@kpmciviel.nl