Dit zijn wij, KPM Civiel...

Wij denken in mogelijkheden en oplossingen! Creatief, doelgericht, kostenbewust, met passie en altijd oog voor u en uw wensen. Door onze actuele kennis, een breed netwerk aan specialisten en korte lijnen in de communicatie, zijn wij in staat om een project optimaal te laten renderen.

…en dit is onze passie.

Bij alle projecten in de bouw- en infrasector komen tal van disciplines, bedrijven, budgetten, belangen, wetgeving en deadlines samen. KPM Civiel kan door een groot netwerk op tal van disciplines snel schakelen en oplossingsgericht meedenken met de opdrachtgever. Het specialisme van KPM Civiel reikt van

planontwikkeling tot en met planrealisatie en omvat naast de techniek ook de processen. Kortom naast het detailleren van het ontwerp, beheersen wij ook het procesmanagement van RAW en geïntegreerde contracten. Tevens verzorgt KPM Civiel opleidingen op het gebied van contractvormen en directievoering UAV.

Een greep uit onze werkgebieden

 • Bouwsector
 • Infrasector
 • Aanvragen vergunningen
 • Opstellen en bewaken van budgetten
 • Planontwikkeling
 • Planrealisatie
 • Ontwerpen

Opdrachtgevers van KPM Civiel

 • Semi-overheid
 • Overheidsinstanties
 • Opdrachtnemers in de GWW
 • Projectontwikkelaars
 • Particuliere bedrijven

En nog veel meer...

Wij staan voor u klaar.

Rob Kleinpenning

Directeur / eigenaar

Na mijn opleiding MBO Grond, Weg en Waterbouw en Bouwkunde ben ik, na mijn dienstplicht, in 1989 gaan werken bij een aannemer in de GWW. 

Ik heb daar het vak geleerd van calculeren, aanbestedingen, werkvoorbereiding, inkoop, kostenbewaking en het leiding geven aan het bedrijfsbureau. Als bedrijfsleider was ik verantwoordelijk voor het gehele proces van calculatie tot en met oplevering van het werk.

Mijn ervaring in het werkveld van de GWW is zeer breed: van bodemsanering en de inrichting van een gebied tot en met spoorweg gerelateerde werken

In 2004 heb ik bij het CROW mijn praktische ervaring mogen verrijken met vooral de juridische kant van ons werk en het geven van advies en cursussen op het gebied van (RAW) contracten en het proces rondom het voeren van directie en toezicht. Mijn praktische kennis, gecombineerd met kennis en ervaring opgedaan bij CROW, heeft mij besloten om rechtstreeks voor opdrachtgevers in de GWW opdrachten uit te voeren. 

Begin 2008 is Projectburo Oost bv, het latere KPM Civiel bv, opgericht. 

Mijn visie is: doen wat je leuk vindt en heb plezier in je werk. Als dat goed zit, wil je dingen goed doen en lever je dus kwaliteit. Dat is onze kracht. Opdrachtgevers komen dan vanzelf bij je terug.

Wat vind ik leuk en geeft mij plezier?: de regierol voeren binnen een project, werken voorbereiden over de volle breedte, communiceren en afspraken maken met alle partijen en uiteindelijk een contract om aan te kunnen besteden. Vervolgens het voeren van directie namens de opdrachtgever.

Na bijna 30 jaar ervaring in deze civieltechnische wereld, mag ik onderhand wel zeggen dat ik vrijwel alle facetten van het werkveld wel eens heb meegemaakt. Desondanks blijft het me fascineren dat er iedere dag weer vernieuwende vragen en bijbehorende oplossingen op je af komen. Geen enkel project is hetzelfde als de voorgaande. Daar waar aan klantzijde soms een probleem wordt geconstateerd, zien wij het beroepsmatig als een uitdaging er een passende oplossing voor te bedenken. 

De korte lijnen met mijn collega’s en mijn netwerk (bedrijfsleven, overheden, klanten, etc.) zorgen er voor dat ik iedere dag met plezier en passie in de projecten duik. De “down to earth” mentaliteit, de service gerichtheid en je werk als uitdaging zien, heb ik hoog in het vaandel staan. Ik doe er alles aan om deze eigenschappen uit te dragen naar mijn collega’s en klanten.

E-mail
LinkedIn
06 23 36 95 82

Reimer Rouwenhorst

3D-ontwerper

Nadat ik in 2004 mijn HTS diploma in ontvangst mocht nemen, heb ik diverse werkervaringen opgedaan bij adviesbureaus en aannemersbedrijven en ben ik sinds 2015 senior ontwerper bij KPM Civiel. Door de jaren heen heb ik diverse aanvullende cursussen en opleidingen afgerond.

De rode draad in mijn werkzame leven is het werken met CAD-software. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het maken van infrastructurele ontwerpen van zowel schetsontwerp als voorontwerp tot definitief ontwerp.

Ik ben een echte teamplayer voel ik me als een vis in het water met het maken van 3D modellen en het begeleiden van collega’s met Civil 3D. De diversiteit en ontwikkelingen in onze branche, dagen mij dagelijks uit om scherp te zijn en te blijven innoveren. 

rr.kpmciviel.nl
LinkedIn
06 37 28 91 37

Wouter Roders

Projectleider

Na het afronden van de HTS heb ik een diversiteit aan ervaringen opgedaan binnen de wegenbouw, overheidsinstellingen en een adviesbureau. Sinds 2013 heb ik volledig mijn plek gevonden bij KPM Civiel en ben aan de slag gegaan als senior projectleider.

De grootste kick krijg ik van de diversiteit van projecten, het bereiken van consensus bij complexe vraagstukken en het oplossen van (technische) knelpunten. Bij veel processen moet een oplossing gezocht worden. Ik ben een bemiddelaar die streeft naar overeenstemming van de verschillende belangen van de partijen. Ik ben creatief in het zoeken naar oplossingen.

Op dit moment ben ik voornamelijk als Civiel technisch projectleider en directievoerder werkzaam bij opdrachtgevers. Als teamspeler ben ik van mening dat samenwerking en communicatie leidt tot betere resultaten.

wr@kpmciviel.nl
LinkedIn
06 48 08 68 92

Kevin Leenarts

Werkvoorbereider / adviseur stedelijk water

Via MBO bouwkunde ben ik HBO Land- en Watermanagement gaan studeren bij Hogeschool van Hall Larenstein. Daarnaast heb ik tijdens mijn dienstverband nog de avondstudie Basisopleiding Riolering (HBO) afgerond.

Inmiddels ben ik al ruim 3 jaar werkzaam bij KPM Civiel. Een perfecte praktische verrijking aangezien er een diversiteit aan projecten is. Zowel voor projectontwikkelaars als gemeenten, een perfecte mix van kostengestuurd ontwerpen en kwaliteit. 

Ik ben voornamelijk bezig met civieltechnische ontwerpen, bestek schrijven, het opstellen van waterhuishoudingsplannen en aanbestedingen. Ik hou van uitdagingen in deze werkgebieden, ben perfectionistisch en vind het gewoon belangrijk dat plannen en uitwerkingen tot in de puntjes geregeld zijn.

kl@kpmciviel.nl
LinkedIn
06 53 83 28 82

Dennis van Vuren

Ontwerper / werkvoorbereider

Als civiel ingenieur typeert het mij het meest dat ik een zeer brede interesse heb in alles wat de civiele branche te bieden heeft. Mede door diverse stages en minor heb ik een brede basiskennis verkregen in de geotechniek, milieu en rechten.

Vanuit de voorliefde voor het maken van ontwerp ben ik gestart in de Geodesie. Met deze kennis op zak ben ik gestart bij KPM Civiel, om mij hier verder te ontwikkelen in mijn uitvoeringstechnische kennis en om mijn ontwerpvaardigheden aan te scherpen. Als ontwerper/werkvoorbereider verbind ik wensen van opdrachtgevers met regelgeving aangaande veiligheid en duurzaamheid om tot een realistisch en maakbaar plan te komen.

Het zien van civieltechnische problemen, om deze uiteindelijk tot ieders tevredenheid samen met collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen op te lossen geeft mij een ontzettende boost en is een ontzettende bron van voldoening.

E-mail
LinkedIn
06 44 24 97 63

Contact met KPM

KPM Civiel b.v.
Zuiderlaan 28D
6905 AE Zevenaar
06 23 36 95 82
info@kpmciviel.nl